Åpningstider

Barnehagen er åpen mandag til fredag kl. 7.00 – 16.30. Barna bør være levert innen 9:30, da vi vanligvis starter dagens planlagte aktiviteter da. I løpet av barnehageåret har vi fem planleggingsdager, hvor barnehagen stengt.

Priser

Barnehagen tilbyr heldagsplasser for barn fra 0 – 6 år. Pris inkludert matpenger er kr 3 290,-.

Ferier/høytider

Barnehagen er stengt julaften, nyttårsaften og tre uker i juli. Onsdag før skjærtorsdag holder barnehagen stengt.

Måltider

Vi serverer frokost og lunsj hver dag i barnehagen. Til frokost smører vi skivene/knekkebrød og til lunsj får de smøre selv og velge mellom et variert og sundt utvalg av pålegg. En dag i uken er barna med på å bestemme en varm rett vi har til lunsjmåltid. Barna tar med seg en frukt eller yoghurt til et ettermiddagsmåltid ca. 14.30.

Vedtekter

Vedtekter for Selegrend Barnehage (PDF)

Årsplan

Årsplan 2018-2019 (Word)