Åpningstider

Barnehagen er åpen mandag til fredag kl. 7.00 – 16.30. Mellom 8:30 og 9:00 spiser vi frokost. Barna bør være levert innen 9:30, siden vi vanligvis starter dagens planlagte aktiviteter da. I løpet av barnehageåret har vi fem planleggingsdager, hvor barnehagen stengt.

Priser

Barnehagen tilbyr heldagsplasser for barn fra 0 – 6 år. Pris for heldagsplass er kr 3 135,-, pluss kr 300,- per måned i matpenger.

Ferier/høytider

Barnehagen er stengt julaften, nyttårsaften og tre uker i juli. Onsdag før skjærtorsdag holder barnehagen stengt.

Måltider

Vi serverer frokost og lunsj hver dag i barnehagen. Til frokost smører vi skiver/knekkebrød og til lunsj får barna smøre selv og velge mellom et variert og sunt utvalg av pålegg. En dag i uken er barna med på å bestemme en varm rett vi har til lunsjmåltid. Barna tar med seg en valgfri frukt til ettermiddagsmåltidet ca. 14.30, som kuttes opp og deles mellom barna.

Vedtekter

Vedtekter for Selegrend Barnehage (PDF)

Årsplan

Årsplan 2020-2021 (PDF)